• Geri dön

  • 151 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


DeFacto, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel bir koleksiyonla kutluyor. DeFacto Sevgililer Günü koleksiyonuyla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmaya hazır olun!

Global moda markası DeFacto, Sevgililer Günü koleksiyonunda yer alan romantik ve çarpıcı parçalarla aşk kokan bu özel güne stil katıyor. DeFacto’nun 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı koleksiyonda ev şıklığına zarafet katan birçok seçenek yer alıyor.

DeFacto Sevgililer Günü koleksiyonu aşk ve sevginin gücünü yansıtıyor. Kırmızı, siyah ve somon renklerinin baskın olduğu koleksiyonda, iç çamaşırları ve gecelikler romantizmi hissettirirken, sevimli desenli ve baskılı, pamuklu ürünler göz kamaştırıyor. Rahat tasarımlarıyla dantelli bodysuitler, sütyen takımları, dantelli pijamalar konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. DeFacto, koşulsuz sevgiden ilham alarak hazırladığı koleksiyonuyla kendini özel hissetmek isteyen kadınların vazgeçilmez tercihleri arasında yerini almaya devam ediyor.

DeFacto Fall in Love ev giyim ürünlerine www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL